Уряд врегулював механізм отримання працівниками поліції та служби цивільного захисту житла в лізинг

14:14, 3 февраля 2022
ВІдповідне рішення прийняв Кабмін 2 лютого.
Уряд врегулював механізм отримання працівниками поліції та служби цивільного захисту житла в лізинг
Джерело фото: lavoripubblici.it
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Департамент комунікації МВС України повідомляє, що Кабмін 2 лютого прийняв рішення щодо поліпшення соціального захисту поліцейських, осіб рядового та начальницького складу служби цивільного захисту шляхом забезпечення їх житлом на умовах фінансового лізингу.

Як зазначив очільник МВС Денис Монастирський: «Механізми соціального захисту працівників системи МВС, зокрема можливість придбання житла у лізинг поліцейськими та працівниками служби цивільного захисту, мають працювати ефективно, з урахуванням усіх законодавчих змін. Адже це один із вагомих стимулів для належного виконання службових обов’язків правоохоронцями та рятувальниками».

Так, в МВС нагадують, що постановою КМУ № 1201 установлено розміри частини суми, яка відшкодовує частину вартості житла, залежно від стажу служби лізингоодержувача. Вона становить від 5 до 30 відсотків щомісячної суми, яка відшкодовує частину вартості житла.

Також «Судово-юридична газета» писала, як уряд планує оптимізувати структуру органів поліції охорони.

Крім того, ми розповідали, що Кабмін внесе зміни в порядок виплати щомісячної надбавки прокурорам та працівникам Національної школи суддів.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у FacebookViber та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва