У Києві можуть обмежити рух транспорту: де не проїхати

12:41, 8 февраля 2022
Можливі тимчасові обмеження дорожнього руху в центральній частині міста Києва та на деяких вулицях Дарницького району столиці
У Києві можуть обмежити рух транспорту: де не проїхати
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У столиці 8-10 лютого у зв’язку з офіційним візитом до України Голови Рійгікогу Естонської Республіки пана Юрі Ратаса та робочим візитом Президента Франції Еммануеля Макрона можливі тимчасові обмеження дорожнього руху в центральній частині міста Києва та на деяких вулицях Дарницького району столиці. Про це повідомляє Управління державної охорони України.

Також тимчасові обмеження можливі на деяких вулицях міста Херсон і в Херсонській області.

«Інформуємо, що відповідно до Закону України «Про державну охорону органів державної влади України та посадових осіб», державна охорона здійснюється щодо глав іноземних держав, парламентів та урядів і членів їхніх сімей, міністрів закордонних справ, керівників міжнародних організацій (інших посадових осіб міжнародних організацій), які прибувають в Україну чи перебувають на її території у складі офіційних делегацій або відвідують Україну на запрошення органів державної влади», - зауважують в УДО України.

Також «Судово-юридична газета» писала про капітальний ремонт столичної Кільцевої дороги: стали відомі терміни завершення.

Додамо, що стало відомо, як намагаються змінити порядок пільгового проїзду в транспорті: деталі законопроекту.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у FacebookViber  та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

 

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олег Проскурняк
    Олег Проскурняк
    голова Господарського суду Чернівецької області
  • Ольга Черниш
    Ольга Черниш
    суддя Кіровоградського окружного адміністративного суду