Правоохоронний комітет заслухає звіт керівництва Офісу Генпрокурора та ДБР

15:07, 16 февраля 2022
Також комітет розгляне внесення змін до КУпАП.
Правоохоронний комітет заслухає звіт керівництва Офісу Генпрокурора та ДБР
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Комітет Верховної Ради України з питань правоохоронної діяльності 16 лютого проведе засідання.

Порядок денний:

  1. Про заслуховування інформації керівництва Офісу Генерального прокурора та керівництва Державного бюро розслідувань про стан досудового розслідування кримінальних проваджень щодо злочинів, вчинених під час Революції Гідності (2013 – 2014 р.).
  2. Проект Закону про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо встановлення відповідальності за самовільне проникнення на військові об'єкти (реєстр. № 5703), поданий Кабінетом Міністрів України. Комітет головний. Перше читання.
  3. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо застосування обмежувальних заходів протидії домашньому насильству (реєстр. № 5629), поданий народними депутатами Бакумовим О.С., Міньком С.А та іншими. Комітет головний. Перше читання.
  4. Проект Закону про внесення змін до статті 188-31 Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо посилення відповідальності за невиконання законних вимог посадових осіб органів Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України (реєстр. № 4415), поданий Кабінетом Міністрів України. Комітет головний. Перше читання.
  5. Про затвердження Звіту про роботу Комітету за період шостої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання (вересень 2021 року – січень 2022 року).
  6. Про підкомітети Комітету з питань правоохоронної діяльності, їх склад та предмети відання.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua, на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook, Viber та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Руслан Гринчук
    Руслан Гринчук
    суддя Хмельницького апеляційного суду
  • Надія Губенко
    Надія Губенко
    суддя Верховного Суду у Касаційному господарському суді