Декларування-2022: Мін’юст нагадав про важливі деталі

16:37, 23 февраля 2022
Для заповнення декларації необхідно використовувати роз’яснення НАЗК.
Декларування-2022: Мін’юст нагадав про важливі деталі
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Міністерство юстиції України нагадало, що з 1 січня 2022 року проходить чергова кампанія декларування, яка завершується 31 березня 2022 року. Про це йдеться у пресслужбі відомства.

«Для заповнення декларації необхідно використовувати роз’яснення Національне агентство з питань запобігання корупції - НАЗК.

Матеріали та ресурси доступні за наступними посиланнями:

— оновлені роз’яснення Національного агентства від 29.12.2021 № 11; матеріали щодо заповнення декларацій, які розміщені на Базі знань Національного агентства;

—роз’яснення Національного агентства щодо декларування із можливістю пошуку за текстом

алгоритми отримання відомостей з Електронного кабінету платника ДПС, Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Єдиного державного реєстру транспортних засобів, Порталу електронних послуг ПФУ, Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, інформаційної системи Укрпатент);

— наявність чатботу «Держслужбовець Тарас», який працює в найбільш популярних в Україні соціальних мережах та месенджерах (зокрема, Telegram, Viber, Facebook Messenger);

— ресурси сторінки Офісу доброчесності, де можна дізнатися, як правильно заповнювати декларації й отримати відповіді на запитання;

— ресурси сторінки Facebook Офісу доброчесності;

— ресурси сторінки Facebook Національного агентства;

— ресурси Telegram каналу Національного агентства;

За технічною допомогою по роботі Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, необхідно звернутись за номером телефону: +38(044) 200-06-94 або на адресу електронної скриньки для розв’язання технічних питань: [email protected].

З метою отримання консультації щодо заповнення декларації також можете звернутися до Відділу з питань запобігання та виявлення корупції:

 e-mail: [email protected]

телефони: (044) 481-03-13 (044) 207-36-76 (044) 207-36-19 (044) 481-05-92», — сказано у повідомленні.

Також «Судово-юридична газета» писала про нову декларацію на основі раніше поданої: у НАЗК наголосили, що потрібно знати.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у FacebookViber та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва