Двоє суддів ОАСК вступили до лав територіальної оборони

21:19, 6 марта 2022
Велика кількість співробітників ОАСК долучилися до «інформаційного фронту» у війні.
Двоє суддів ОАСК вступили до лав територіальної оборони
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Двоє суддів Окружного адміністративного суду міста Києва вступили до лав територіальної оборони. Про це повідомляє пресслужба суду.

«Для недопущення обмеження конституційного права кожного громадянина на звернення до суду, судді Окружного адміністративного суду міста Києва продовжують здійснювати правосуддя в умовах воєнного стану. Головне завдання суддів та працівників апарату суду виконувати покладені на нас обов’язки, незважаючи на загрозу. Діяльність суду організована відповідно до рекомендацій Ради суддів України щодо роботи судів в умовах воєнного стану.

На сьогодні вже двоє суддів вступили до лав територіальної оборони, батальйони якої охороняють об’єкти критичної інфраструктури нашої держави та стоять на захисті нашого спокою. Велика кількість наших співробітників долучилися до «інформаційного фронту» у війні, яку розпочала росія на території нашої держави. Частина колег за ці 10 днів стали справжніми волонтерами-рятівниками, допомагаючи тим українцям, які опинились в цей час без житла та умов для проживання.

Ми непохитно віримо у нашу перемогу та об’єднуємо зусилля кожного з нас для досягнення цієї мети!  Це буде перемога демократії та свободи!

Слава Україні!», — сказано у заяві.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у FacebookViber та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва