Судді ВС отримують допомогу для армії від польських волонтерів, фото

14:32, 8 марта 2022
В Україну завозять продукти харчування, термоодяг, ліки та інше.
Судді ВС отримують допомогу для армії від польських волонтерів, фото
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Верховний Суд повідомив, що судді ВС отримують допомогу для армії від польських волонтерів. Про це йдеться у пресслужбі ВС.

«Сьогодні кожен крок, який робить Верховний Суд в умовах війни, спрямований на пришвидшення перемоги України. У той час як одні судді та працівники апарату ВС борються з ворогом зі зброєю в руках, інші роблять свій внесок у перемогу на фронті добрих справ.

Так, завдяки коштам, які збирають представники ВС, і фінансовій підтримці польських волонтерів чарівниці з Верховного Суду завозять з-за кордону все необхідне для Збройних Сил України й територіальної оборони: продукти харчування, термоодяг, ліки, турнікети тощо.

Цими днями суддя ВС Наталія Антонюк отримала гуманітарну допомогу для армії від друзів із Польщі – Aleksander Wróbel та Włodzimierz Wróbel.

У складний для нашої держави час підтримка колег і друзів як з України, так і з інших країн є важливою та вкрай необхідною для здобуття перемоги над ворогом!», — сказано у повідомленні.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВа також на нашу сторінку у FacebookViber та в Instagramщоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва