Господарський суд Миколаївської області перераховуватиме 20-40 % грошової винагороди суддів на потреби ЗСУ

17:55, 17 марта 2022
Відбулись зборів суддів Господарського суду Миколаївської області.
Господарський суд Миколаївської області перераховуватиме 20-40 % грошової винагороди суддів на потреби ЗСУ
Джерело фото: myk.gp.gov.ua
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Господарський суд Миколаївської області повідомив, що рішенням зборів суддів Господарського суду Миколаївської області від 15.03.2022 було ухвалено два рішення. Про це повідомляє пресслужба суду.

 «1. До завершення збройної агресії Російської Федерації проти України здійснювати перерахунок грошових сум у  розмірі 20-40 % грошової винагороди (після відрахування податків та зборів) суддів Господарського суду Миколаївської області на потреби Збройних сил України, сил територіальної оборони, гуманітарні потреби та на адресу інших одержувачів, які потребують допомоги у зв’язку зі згаданою агресією.

  1. Перерахунок грошових сум, зазначених у пункті першому цього Рішення, здійснювати на підставі заяви судді Господарського суду Миколаївської області, що подається голові Господарського суду Миколаївської області, та (або) у спосіб здійснення суддею самостійно грошового платежу (платежів) з окресленою у цьому Рішенні метою», — сказано у повідомленні.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у FacebookViber та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва