У Києві поліція посилила перевірки іноземців на блокпостах, вокзалах та автостанціях

17:00, 16 апреля 2022
Столичні правоохоронці здійснюють цілодобові заходи з перевірки законності перебування іноземців на території України.
У Києві поліція посилила перевірки іноземців на блокпостах, вокзалах та автостанціях
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Працівники управління міграційної поліції Києва посилили фільтраційні заходи щодо іноземців. Про це повідомляє пресслужба столичної поліції у facebook.

«У зв’язку із воєнним станом столичні правоохоронці здійснюють цілодобові заходи з перевірки законності перебування іноземців на території нашої держави.

На базі управління міграційної поліції столичного главку створено контактний центр, який у цілодобовому режимі здійснює відпрацювання місць можливого перебування громадян іноземних держав. До його складу входять співробітники Державної міграційної служби, працівники підрозділів кримінальної поліції, які здійснюють фільтраційні заходи спільно з Нацгвардією та Державною прикордонною службою.

Цілодобово співробітники управління міграційної поліції у складі спільних груп перевіряють іноземців на блокпостах, у місцях тимчасового перебування вимушено переселених тощо. Окрім цього, правоохоронці ретельно перевіряють автостанції та залізничні вокзали.

За останній тиждень за допомогою створеного контактного центру поліцейські встановили 37 іноземців, які порушили правила перебування на території України. Щодо правопорушників складено адміністративні протоколи за ст. 203 Кодексу України про адміністративні правопорушення - порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України. З їх числа стосовно 21 іноземця прийнято рішення про примусове видворення та поміщення до пункту тимчасового перебування, а щодо інших 16 – примусове повернення на територію рідної держави», — йдеться у повідомленні.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Сегодня день рождения празднуют
  • Катерина Широка
    Катерина Широка
    суддя Вищого антикорупційного суду