Арахамія зробив важливу заяву щодо тривалості війни

14:39, 29 апреля 2022
«Ми зможемо вигнати ворога протягом найближчого часу», — зазначив Давид Арахамія.
Арахамія зробив важливу заяву щодо тривалості війни
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Народний депутат України, голова фракції «Слуга народу» Давид Арахамія в інтерв’ю телеканалу «Рада» висловився щодо тривалості війни.

«Яким чином зараз спрогнозувати тривалість війни? Звичайно, всі ми українці хочемо перемогти найближчим часом, і не хочемо зараз, навіть думати про тривалий сценарій, який роками може тривати.

На жаль, світовий досвід показує, що мало було війн, які закінчувалися за декілька тижнів чи місяців. Ми маємо враховувати всі сценарії. І наскільки мені відомо Інститут стратегічних досліджень зараз працює якраз над розробкою всіх сценаріїв щодо тривалості війни, і готуються відповідні плани їх адаптації під різні сценарії. Тобто, ми маємо враховувати ті ризики, і ті сценарії, які можуть бути.

І все ж, ми віримо в нашу перемогу, і думаю, що ми зможемо вигнати ворога протягом найближчого часу», — сказано у повідомленні.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва