Отримання сертифікатів публічними службовцями, які успішно пройшли навчання у період воєнного стану: роз’яснення НАДС

09:23, 13 мая 2022
Державним службовцям, які звертаються за підтверджуючим документом, наразі видається довідка.
Отримання сертифікатів публічними службовцями, які успішно пройшли навчання у період воєнного стану: роз’яснення НАДС
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Національне агентство України з питань державної служби пояснило питання отримання сертифікатів публічними службовцями, які успішно пройшли навчання у період воєнного стану. Інформацію оприлюднили на Facebook-сторінці НАДС.

«До уваги державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування!

Останнім часом, надходить багато запитів щодо видачі сертифікатів публічним службовцям, які успішно пройшли навчання у період воєнного стану в Українській школі урядування.

Інформуємо, що державним службовцям, які звертаються за підтверджуючим документом, наразі видається довідка. Проте, звертаємо увагу, що довідки є тимчасовими, оскільки відповідно до Положення про систему професійного навчання державних службовців, голів місцевих державних адміністрацій, їх перших заступників та заступників, посадових осіб місцевого самоврядування та депутатів місцевих рад, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 6 лютого 2019 р. № 106, передбачено, що за результатами підвищення кваліфікації за професійними (сертифікатними) програмами, за умови їх успішного виконання, видається сертифікат про підвищення кваліфікації, а за короткостроковими програмами – відповідний документ про підвищення кваліфікації (сертифікат, посвідчення, свідоцтво тощо).

Тому, усім учасникам, які успішно завершили навчання у період з лютого до квітня, будуть надіслані сертифікати на адреси, зазначені при реєстрації. Якщо ваша адреса (Нова пошта) змінилася просимо повідомити заздалегідь.

У разі виникнення питань звертайтесь до:

— Центру професійного розвитку публічних службовців ([email protected]).

— Центру розвитку місцевого самоврядування ([email protected]).

— Центру мовної підготовки Управління розроблення та забезпечення програм навчання державній мові ( [email protected]).

Сертифікати будуть надіслані упродовж трьох місяців після завершення строку дії воєнного стану в Україні», — сказано у повідомленні.

Раныше ми писали, що у Національному агентстві з питань державної служби повідомили, що майже 6 тис. держслужбовців звільнилися із початком повномасштабної війни в Україні.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Борис Продан
    Борис Продан
    суддя Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області
  • Дмитро Шмигельський
    Дмитро Шмигельський
    суддя Деснянського районного суду міста Києва