Перейшов на бік ворога: «керівнику» Луганської ТЕС повідомлено про підозру

19:12, 17 мая 2022
Підозрюваний, перебуваючи на тимчасово окупованій території Луганської області, погодився на співпрацю з окупаційною владою.
Перейшов на бік ворога: «керівнику» Луганської ТЕС повідомлено про підозру
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Призначеному окупантами «керівнику» Луганської ТЕС повідомлено про підозру у державній зраді. Про це повідомляє пресслужба Офісу Генпрокурора.

Так, за процесуального керівництва Київської міської прокуратури начальнику одного з Департаментів ТОВ «ДТЕК Східенерго» повідомлено про підозру у державній зраді, вчиненій в умовах воєнного стану (ч. 2 ст. 111 КК України).

За даними слідства, підозрюваний, перебуваючи на тимчасово окупованій території Луганської області, погодився на співпрацю з окупаційною владою.

«Всупереч наказу товариства про тимчасове призупинення виробничої діяльності ДТЕК Луганська ТЕС, він добровільно надав згоду на зайняття посади керівника Луганської ТЕС та за участі представника так званої «ЛНР» незаконно відновив роботу електростанції під контролем РФ», — йдеться у повідомленні.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснює СУ ГУ Нацполіції у м. Києві за оперативного супроводу Головного управління контррозвідувального забезпечення об'єктів критичної інфраструктури та протидії фінансуванню тероризму ДЗНД СБУ.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій. 

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Вадим Коротун
    Вадим Коротун
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді