Розпочав роботу оновлений пункт пропуску «Краківець – Корчова» на кордоні з Польщею, фото

12:03, 21 июня 2022
У пункті пропуску «Краківець» число смуг для вантажівок зросло з 4 до 10 та відкрито термінал для легковиків.
Розпочав роботу оновлений пункт пропуску «Краківець – Корчова» на кордоні з Польщею, фото
Джерело фото: dpsu.gov.ua
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У рамках проєкту «Відкритий кордон» відкрито рух оновленим пунктом пропуску «Краківець – Корчова», що на кордоні з Польщею. Про це повідомляє ДПСУ.

Роботи над збільшенням пропускної спроможності на пункті пропуску стартували всього 10 днів тому. Зокрема, збільшено кількість смуг для вантажівок з 4-х до 10-ти та створено додатковий термінал для прикордонно-митного контролю легкового транспорту та автобусів. Зазначається, що для цього польська сторона надала спеціальні контейнерні модулі. Для активізації прикордонного руху в розширеному пункті пропуску збільшено кількість прикордонних нарядів та працівників митниці.

У ДПСУ кажуть, що уе уже дозволило ледь не вдвічі наростити можливості прикордонного руху. За перші шість годин роботи в новому форматі через пункт пропуску «Краківець» оформлено на виїзд з України  130 одиниць великовагового транспорту. У Державної прикордонної служби України зауважують, що за показниками минулого тижня за добу оформлялося близько 300 вантажівок, тобто – близько 75 вантажівок за 6 годин.

«Фінальна мета нашої співпраці - це, звичайно, спільний контроль. Ми чекаємо найближчим часом важливі новини щодо кандидатства України членства у Євросоюзі  і настане той день, що кордонів між нашими країни дійсно не буде»,  - зазначив міністр інфраструктури України Олександр Кубраков.

Джерело фото: dpsu.gov.ua

Також ми розповідали, що Уряд може дозволити виїжджати за кордон ще одній категорії чоловіків.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Telegram канал Sud.ua
Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Сегодня день рождения празднуют
  • Ірина Гирила
    Ірина Гирила
    суддя Господарського суду Тернопільської області
  • Леонід Лобойко
    Леонід Лобойко
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді
  • Марія Мартинишин
    Марія Мартинишин
    суддя Франківського районного суду м. Львова
  • Людмила Граб
    Людмила Граб
    суддя Сьомого апеляційного адміністративного суду
  • Ольга Дегтярьова
    Ольга Дегтярьова
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва