Водії ЗСУ можуть пройти спецпідготовку від кращих майстрів автоспорту

20:14, 29 июня 2022
Досвід кращих майстрів автоспорту та інструкторів допоможе водіям спецпідрозділів ЗСУ підвищити рівень майстерності та розвинути контраварійні навики.
Водії ЗСУ можуть пройти спецпідготовку від кращих майстрів автоспорту
Джерело фото: donum.ua
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

«Укравтодор» повідомляє, що розпочинається спецпідготовка водіїв ЗСУ. Навчання спецпідрозділів відбуватиметься на майданчиках певної конфігурації, що дозволить змоделювати екстремальні ситуації для водіїв. 

Зазначається, що ключовою метою таких навчань є ефективність, швидкість та безпека переміщення наших військових під час виконання службових завдань.

«В ході спецпідготовки наші військові отримають знання з техніки керування автомобілем, прогнозування дорожніх ситуацій в залежності від покриття, часу доби та погодних умов. Відпрацюють прийоми динамічного розгону та зупинки авто, швидкісного маневрування переднім та заднім ходом, побудову траєкторії руху, проходження поворотів, об'їзду перешкод, стабілізації автомобіля при втраті керованості та відпрацювання елементів руху колоною», - кажуть в «Укравтодорі».

Також ми розповідали, що «Укравтодор» дозволив вантажівкам їздити у спеку.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Вадим Коротун
    Вадим Коротун
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді