Під Києвом водії влаштували бійку

06:25, 6 июля 2022
Унаслідок бійки одного водія шпиталізували.
Під Києвом водії влаштували бійку
Фото: полиция
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

На трасі міжнародного значення Київ—Чоп між двома водіями стався конфлікт, який переріс у бійку. Про це повідомляє патрульна поліція Київської області.

Патрульні села Чайки отримали виклик на 21 км автодороги Київ—Чоп. У виклику йшлось про тілесні ушкодження. Інспектори швидко прибули на місце пригоди та виявили два транспортні засоби посеред дороги та одного водія.

Під час спілкування з водієм поліцейські дізнались, що водії цих двох авто вважали, що інший порушив ПДР. А, зупинившись на світлофорі, вирішили обговорити це. Розмова переросла у конфлікт, а конфлікт у бійку та нівечення транспортних засобів.

Унаслідок бійки одного водія шпиталізували, а автівки отримали механічні пошкодження.

Протягом усього спілкування з патрульними водій, який лишився на місці пригоди, поводив себе агресивно, не шкодуючи нецензурної лайки та час від часу штовхаючи ногою авто іншого учасника події.

Оскільки ця подія має ознаки кримінального порушення, а саме хуліганства, патрульні передали водія слідчо-оперативній групі. Надалі слідчі встановлюватимуть всі обставини цієї справи.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Вадим Коротун
    Вадим Коротун
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді