Підтримка України у війні з РФ: Байден проведе відеоконференцію з союзниками — ЗМІ

10:33, 8 вересня 2022
Схожий відеоформат використовувався в перші місяці війни.
Підтримка України у війні з РФ: Байден проведе відеоконференцію з союзниками — ЗМІ
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У четвер 8 вересня, президент США Джо Байден планує провести відеоконференцію із союзниками щодо наступних кроків на підтримку України у війні з РФ, передає Bloomberg з посиланням на джерела.

Байден очолить відеозустріч пізнього ранку у четвер за вашингтонським часом. У засіданні візьмуть участі лідери «Групи семи» (G7), НАТО та Європейського Союзу. Хто ще долучиться до спілкування, не повідомляється.

Агентство підкреслює, що схожий відеоформат використовувався в перші місяці війни, і Байден відроджує його з наближенням семимісячної позначки воєнних дій.

Байден прагнув зберегти єдність у підтримці України. Його розмова з лідерами припадає на тиждень, коли у Великій Британії змінилася влада і прем’єркою стала Ліз Трасс, яка позиціонує себе як яструб у протистоянні з Росією.

Відеоконференція відбудеться на тлі продовження наступу України на російські війська та підготовки президента РФ до зустрічі з очільником Китаю вперше з моменту початку війни в лютому.

Раніше ми писали, що Україна отримає від США дві батареї NASAMS.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Катерина Широка
    Катерина Широка
    суддя Вищого антикорупційного суду