Алла Пугачова виставила на продаж свій замок під Москвою, — ЗМІ

16:27, 1 жовтня 2022
Алла Борисівна виставила своє житло на продаж і оцінила замок у мільярд рублів (що дорівнює майже 17 мільйонів доларів).
Алла Пугачова виставила на продаж свій замок під Москвою, — ЗМІ
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Російська співачка Алла Пугачова вирішила продати свій знаменитий замок у селі Грязь, де жила разом з чоловіком Максимом Галкіним та їхніми дітьми. Про це повідомляють росзмі.

Подейкують, що Алла Борисівна виставила своє житло на продаж і оцінила замок у мільярд рублів (що дорівнює майже 17 мільйонів доларів). Поки він продається, за замком наглядає онук Пугачової, Микита Пресняков.

Окрім того, Пугачова забрала документи дітей зі школи. Двійнята навчалися в елітній московській гімназії в Липках, вартість навчання у цьому закладі обходилася Пугачовій більше трьох мільйонів рублів (54 тисячі доларів) на рік.

Зірка попросила, аби в гімназії для неї підготували особисті справи, табелі успішності, медкарти та відомості про грамоти та нагороди дітей. Цілком ймовірно, що діти примадонни продовжать навчання в Ізраїлі, куди вона днями виїхала.

Нагадаємо, що Галкін розніс пропагандистські росЗМІ. На одному зі своїх виступів артист жорстко висміяв пропагандистів та кремлівську владу. 

Згодом Алла Пугачова попросила визнати її «іноагентом» слідом за своїм чоловіком.

Додамо, росіянка звинуватила Аллу Пугачову в «дискредитації російської армії».

А ще онукам Алли Пугачової хочуть вручити повістки та відправити на війну.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва