Ситуація з «Північними потоками»: витік газу припинився

21:44, 2 жовтня 2022
Влада Данії повідомила про ситуацію на газопроводах.
Ситуація з «Північними потоками»: витік газу припинився
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У неділю, 2 жовтня, влада Данії заявила, що в газопроводі «Північний потік-1» припинився витік через день після того, як офіційні особи заявили, що в «Північному потоці-2» також перестав витікати газ, передає Associated Press.

Компанія Nord Stream AG поінформувала Датське енергетичне агентство про те, що в трубопроводах «Північний потік-1», схоже, досягнуто стабільного тиску.

«Компанія Nord Stream AG поінформувала Данське енергетичне агентство про те, що наразі у двох трубопроводах «Північний потік-1» досягнуто стабільного тиску. Це вказує на те, що вихід газу з двох останніх витоків також завершився», - повідомило данське агентство.

У суботу данське агентство повідомило, що витік газу з пошкоджених газопроводів «Північний потік 2» у Балтійському морі, схоже, припинився.

Нагадаємо, що в обох нитках газопроводу "Північний потік" критично знизився тиск. Це призвело до того, що пропускна спроможність трубопроводів впала до нуля. 

Шведський сейсмоцентр повідомив, що в районі витоків газу з "Північних потоків" було зареєстровано потужні підводні вибухи. 

У Німеччині припустили, що труби "Північних потоків" залишаться непридатними назавжди.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва