Спроби суїциду та зґвалтування у 13 років: актор Армі Гаммер вперше заговорив після скандалу з канібалізмом

21:05, 4 лютого 2023
Після скандалу актор намагався вчинити самогубство, спробувавши потонути на Кайманових островах.
Спроби суїциду та зґвалтування у 13 років: актор Армі Гаммер вперше заговорив після скандалу з канібалізмом
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Голлівудський актор Армі Гаммер уперше за два роки дав інтерв'ю. У січні 2021-го кілька дівчат звинуватили його у зґвалтуванні, неузгоджених БДСМ-практиках та фетиші на канібалізм.

У розмові з Air Mail він сказав, що не чинив жодних кримінальних правопорушень, проте несе відповідальність за емоційне насильство у відносинах із потерпілими.

«На мільйон відсотків. Я тут, щоб визнати свої помилки, взяти на себе відповідальність за те, що був м***аком і егоїстом, що використовував людей, щоб змусити почуватися краще, а після цього просто жив далі», — каже Гаммер.

Він також розповів, що сам став жертвою насильства у дитинстві: у 13 років до Хаммера домагався молодіжний пастор (інцидент підтвердила хрещена мати актора). Після скандалу зі своєю участю він також  намагався вчинити самогубство, спробувавши потонути на Кайманових островах.

«Я просто зайшов в океан і заплив так далеко, як тільки міг, сподіваючись або потонути, або бути збитим човном, або з'їденим акулою. Потім усвідомив, що діти все ще на березі, і що я не можу вчинити з ними так», - сказав він.

Актор каже, що стати на правдивий шлях йому допомагає тверезість. Зараз він навіть як компаньйон допомагає іншій людині, залежній від наркотиків, проходити реабілітацію.

«Я збираюся переїхати до нього і жити з ним, запровадити для нього здоровий розпорядок дня, скласти гарний графік відновлювальних зустрічей, водити його до спортзали, готувати для нього здорову їжу, — розповідає Хаммер про роботу «тверезим компаньйоном». — Здається, моє одужання по-справжньому почалося, коли я почав допомагати іншим».

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Вадим Коротун
    Вадим Коротун
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді