Косово пройшло перший етап членства у Раді Європи

21:03, 24 квітня 2023
Комітет міністрів держав-членів більш ніж двома третинами необхідних голосів підтримав заявку Косово на вступ до Ради Європи.
Косово пройшло перший етап членства у Раді Європи
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У понеділок, 24 квітня, прем'єр-міністр Косова Альбін Курті повідомив, що країна успішно пройшла перший етап членства в Раді Європи, адже сьогодні вона отримала більше двох третин необхідних голосів на підтримку заявки на вступ до Ради Європи. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

«Комітет міністрів держав-членів більш ніж двома третинами необхідних голосів сьогодні підтримав заявку Косово на вступ до Ради Європи, тим самим завершивши перший етап для повноправного членства в цій важливій міжнародній організації» – написав Курті.

За його словами, Косово стане додатковою цінністю для Ради Європи.

«Рада Європи додасть цінності демократії, правам людини та верховенству права в нашій країні. Я дякую Міністерству закордонних справ та діаспори, міністру Герваллі, заступнику міністра Ахметі та їхнім командам за безперервну роботу, а також нашим партнерам та країнам-членам за підтримку», – заявив Курті.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Наталія Мричко
    Наталія Мричко
    суддя Львівського окружного адміністративного суду
  • Любов Маруліна
    Любов Маруліна
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва
  • Богдан Санін
    Богдан Санін
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва