У будинок зірки серіала «Шерлок» Бенедикта Камбербетча увірвався зловмисник із ножем

22:00, 30 травня 2023
Чоловік погрожував сім'ї зірки.
У будинок зірки серіала «Шерлок» Бенедикта  Камбербетча увірвався зловмисник із ножем
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У будинок британського актора Бенедикта Камбербетча увірвався невідомий чоловік із ножем. замах стався у маєтку у Північному Лондоні. Зловмисник погрожував сім'ї зірки, повідомляє Daily Mail.

Камбербетч, його дружина Софі Гантер та троє їхніх дітей були вдома і чули крики зловмисника зовні. Той намагався зламати двері.

"Я знаю, що ти переїхав сюди, сподіваюся, він згорить", - кричав чоловік, взяв один із вазонів і кинув його в стіну будинку, а потім зірвав домофон та плюнув у нього.

Актор викликав поліцію, проте зловмисник втік. Однак слідчі швидко вирахували підозрюваного завдяки доказам з ДНК, залишеним на місці злочину.

Зловмисником виявився 35-річний Джек Бісселл. Він раніше працював шеф-кухарем у п'ятизірковому готелі Beaumont Hotel у Мейфері. Проте пізніше його заарештували, оштрафували на 250 фунтів стерлінгів і засудили до трирічного заборонного судового наказу, згідно з яким він має триматися подалі від родини Камбербетчів та району їхнього проживання.

Справа в тому, що Бісселл нібито сказав власнику найближчого до будинку зірки магазину, що раніше збирається увірватися в будинок Камбербетча і спалити його. Він визнав себе винним, і 10 травня йому було винесено вирок.

"Природно, вся сім'я була в абсолютному жаху і думала, що цей хлопець проникне всередину і завдасть їм шкоди. На щастя, це ніколи не заходило так далеко. У Бенедикта і Софі було багато безсонних ночей, відколи вони турбувалися про те, що вони можуть знову стати мішенню. Той факт, що це було цілеспрямоване вторгнення, робить його набагато страшнішим", - розповів друг Камбербетча.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Закон про мобілізацію: наслідки для військовозобов’язаних, що буде з відстрочкою
Telegram канал Sud.ua
Закон про мобілізацію: наслідки для військовозобов’язаних, що буде з відстрочкою
Сьогодні день народження святкують
  • Андрій Костін
    Андрій Костін
    Генеральний прокурор України
  • Юрій Жизнєвський
    Юрій Жизнєвський
    голова Житомирського апеляційного суду
  • Микола Мойсюк
    Микола Мойсюк
    суддя Сьомого апеляційного адміністративного суду
  • Олена Соколенко
    Олена Соколенко
    суддя Одеського окружного адміністративного суду
  • Ростислав Кузан
    Ростислав Кузан
    суддя Львівського окружного адміністративного суду