У ГУР інформують про зростання соціальної напруги всередині рф, зокрема, у її європейській частині

16:23, 30 листопада 2023
Також спостерігається погіршення криміногенної ситуації всередині росії, яке, серед іншого, викликане «алкоголізацією» населення держави-агресора, зазначають у ГУР.
У ГУР інформують про зростання соціальної напруги всередині рф, зокрема, у її європейській частині
Джерело фото: armyinform.com.ua
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомило, що на території росії констатують зростання соціальної напруги.

«Всередині держави-агресора росії, зокрема у її європейській частині, зростає соціальна напруга. Погіршення суспільної ситуації констатують самі російські чиновники та представники спецслужб, зокрема й у закритих доповідях вищим вождям терористичної росії», - сказано у повідомленні ГУР.

Так, за оцінками воєнної розвідки України, збільшення протестної активності російського населення виражається дедалі вищим невдоволенням війною проти України.

«Також спостерігається погіршення криміногенної ситуації всередині росії. Зростання рівня злочинності у регіонах рф спричинене втратою стабільних джерел доходу, труднощами у працевлаштуванні та «алкоголізацією» населення держави-агресора. Також на посилення соціальної напруги на росії напряму впливають і високі темпи інфляції та підвищення цін на споживчі продукти», - розповіли у Головному управлінні розвідки.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Тетяна Кудрявцева
    Тетяна Кудрявцева
    суддя Бабушкінського районного суду м. Дніпропетровська
  • Володимир Погребняк
    Володимир Погребняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному господарському суді
  • Наталія Богацька
    Наталія Богацька
    голова Південно-західного апеляційного господарського суду