У Німеччині чиновник домагався дітей українських біженців, погрожуючи депортацією

12:01, 4 квітня 2024
З березня 2022 по квітень 2023 німецький чиновник кілька разів приставав до дітей у своєму автомобілі і знімав це на фото.
У Німеччині чиновник домагався дітей українських біженців, погрожуючи депортацією
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У Німеччині Земельний суд Гамбурга засудив 43-річного чиновника Денніса В. до восьми років ув'язнення за сексуальні домагання до українських хлопчиків 9 та 11 років та виготовлення дитячої порнографії, передає Bild.

Як зазначає видання, після початку повномасштабного російського вторгнення в Україну німець допоміг одній із родин втекти до Німеччини, пообіцявши стати «захисником». Однак потім він став шантажувати родину, погрожуючи депортацією. Натомість чоловік вимагав близькості з дітьми.

З березня 2022 по квітень 2023 він кілька разів приставав до дітей у своєму автомобілі і знімав це на фото. Наприклад, він просив їх зробити йому масаж. Хлопчики відмовилися, після чого він почав писати 11-річному українцю електронні листи із погрозами.

«Вам тут більше не раді. Я маю владу депортувати тебе і твою сім'ю», — йшлося в одному з послань. На процесі чиновник визнав велику частину звинувачень, завдяки чому дітям не довелося свідчити в суді.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва