Адміністрація Джо Байдена може звинуватити росію у спробах вплинути на вибори в США, — CNN

20:05, 4 вересня 2024
Білий дім може звинуватити рф в постійних зусиллях вплинути на президентські вибори в США у 2024 році за допомогою кремлівських ЗМІ та інших онлайн-платформ.
Адміністрація Джо Байдена може звинуватити росію у спробах вплинути на вибори в США, — CNN
Фото: slovoidilo.ua
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Адміністрація Президента США Джо Байдена планує звинуватити росію в постійних спробах вплинути на вибори в США, пише CNN.

У виданні стверджують, що за даними відразу 6 анонімних джерел, Білий дім планує звинуватити росію в постійних зусиллях вплинути на президентські вибори в США у 2024 році за допомогою кремлівських ЗМІ та інших онлайн-платформ, щоб націлити на американських виборців дезінформацію.

США хочуть зробити низку кроків, спрямованих на протидію зусиллям Кремля, включаючи публічне засудження Білим домом цих дій, а Міністерство юстиції оголосить про заходи правоохоронних органів проти таємної російської кампанії.

Джерела CNN стверджують, що російська державна медіа-мережа RT є основною темою оголошення США. Американські офіційні особи бачать російське видання як ключову частину пропагандистських зусиль Кремля.

Після того, як минулого місяця США звинуватили Іран у спробі зламати кампанії Трампа та Байдена-Гарріс, планування відповіді для рф є нагадуванням про те, що офіційні особи США продовжують розглядати росію як помітну загрозу зовнішнього впливу на вибори в листопаді.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва