У Києві воєнкоми роздали повістки «любителям форсажу» в центрі міста, фото

16:40, 23 квітня 2023
Водії влаштували свій «відпочинок» у центрі столиці біля НСК «Олімпійський».
У Києві воєнкоми роздали повістки «любителям форсажу» в центрі міста, фото
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У Києві правоохоронці разом із представниками військкомату вручили повістки любителям форсажу. Про це повідомив перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції України Олексій Білошицький на своїй сторінці у Facebook.

 «Любителі форсажу» або для тих, хто й надалі не усвідомлює… Мені здається, що суспільство давно вже сказало своє слово, щодо прийнятної поведінки під час війни. І я зараз не говорю про те, що зовсім не можна кави випити або пообідати/повечеряти в якомусь закладі. В цілому, ми й воюємо, щоб люди могли нормально жити. Але всьому є межі», – написав Білошицький.

Він нагадав, що з «дрифтерами» та любителями швидкої їзди неодноразово проводили бесіди та штрафували їх, проте вони продовжували свої «розваги» на території столиці. Саме тому, цього разу правоохоронці прийшли на черговий захід правопорушників, який проходив у центрі Києва біля НСК «Олімпійський». Разом із ними були представники військкомату.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій. 

 

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Катерина Широка
    Катерина Широка
    суддя Вищого антикорупційного суду