Галина Третьякова процитувала Віталія Кличка з приводу зниженої температури у квартирах узимку

10:45, 17 серпня 2022
Ймовірно, вона мала на увазі, що температура 18-19 градусів у квартирі – адекватна для зими.
Галина Третьякова процитувала Віталія Кличка з приводу зниженої температури у квартирах узимку
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Голова Комітету ВР із питань соціальної політики, нардеп від «Слуги народу» Галина Третьякова процитувала на своїй сторінці мера Києва Віталія Кличка.

«Мер Києва попросив кожного підготувати на період опалювального сезону теплий домашній одяг та теплі ковдри. Кличко не виключає, що температура в будинках буде на кілька градусів нижче за норму: «Норма — 21 градус, а може бути 19 або 18», - написала вона.

Ймовірно, в даному випадку вона мала на увазі, що температура 18-19 градусів взимку у квартирі - це нормально для європейської країни, а багато українців звикли ходити вдома у нижній білизні та відчиняти вікна, що суперечить ідеї енергозбереження. Водночас, жителі Європи справді економлять на опаленні, і взимку температура у їхніх квартирах може становити і 15-16 градусів. Втім, як відомо, клімат в Україні дещо відрізняється від клімату Франції чи Італії.

Також нагадаємо, що мер Львова Андрій Садовий повідомив, що місто вже запасається буржуйками та дровами на випадок непередбачених ситуацій.

Андрій Садовий також дав кілька порад мешканцям Львова та області. За його словами, сьогодні Львів закуповує буржуйки, адже це єдине, що може залишитися, якщо все не працює.

Що треба мати? Ще ніхто дрова не скасовував. Вони завжди рятують у складний час. Те саме вугілля... Ми маємо бути готові. Ми повинні мати запас усього, що потрібно мати насамперед», – додає міський голова.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Автор Наталя Мамченко

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Наталія Мричко
    Наталія Мричко
    суддя Львівського окружного адміністративного суду
  • Любов Маруліна
    Любов Маруліна
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва
  • Богдан Санін
    Богдан Санін
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва