Кабмін зменшив видатки на вакцинацію від COVID-19 ще на 36 мільйонів

12:59, 5 жовтня 2022
Урядовці вдруге за неповні два місяці скорочують видатки на вакцинацію від COVID-19.
Кабмін зменшив видатки на вакцинацію від  COVID-19 ще на 36 мільйонів
Джерело фото: REUTERS
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Кабінет Міністрів скоротив видатки на вакцинацію від  COVID-19 на 36 мільйонів гривень. Відповідне рішення урядовці схвалили напередодні.

За словами представника Верховної Ради у Кабінеті Міністрів Тараса Мельничука, рішенням уряду здійснено перерозподіл видатків держкошторису та зменшено обсяг видатків споживання на 36 061,6 тис. гривень за бюджетною програмою «Проведення вакцинації населення від гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2».

На цю ж суму  збільшено обсяг видатків споживання за програмою «Забезпечення медичних заходів окремих державних програм та комплексних заходів програмного характеру», а саме для придбання реабілітаційного і діагностичного обладнання для реабілітації дітей з органічним ураженням нервової системи, які мають ризик формування інвалідності, та дітей з інвалідністю.

Це вже не перше у поточному році скорочення видатків на вакцинацію від COVID-19. Як повідомляла «Судово-юридична газета», уряд 19 серпня також зменшив видатки на вакцинацію від «корони» на 28 мільйонів гривень.

Автор: Ярослав Конощук

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Вікторія Кицюк
    Вікторія Кицюк
    суддя Солом'янського районного суду міста Києва
  • Олег Дзюба
    Олег Дзюба
    суддя Господарського суду Харківської області