Галина Третьякова хоче зареєструвати торговельні марки «якісні діти» та «неякісні діти»

15:39, 22 листопада 2022
Галина Третьякова подала заявки на реєстрацію торговельних марок «якісні діти» та «неякісні діти».
Галина Третьякова хоче зареєструвати торговельні марки «якісні діти» та «неякісні діти»
Джерело фото: пресслужба Слуги народу/Facebook
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

В системі «Укрпатенту» подано заявку на реєстрацію торговельних марок «неякісні діти» та «якісні діти».

За даними системи, заявку подано у червні 2021 року Галиною Третьяковою, ймовірно, через представника Вікторію Зажигаєву.  Їх можна буде використовувати у напрямках освіти, маркетингу, мережі інтернет.

Голова комітету з питань соціальної політики Галина Третьякова не підтвердила і не спростувала інформацію про подання заявок щодо реєстрації торговельних марок «неякісні діти» та «якісні діти».

«Зараз війна. Ви точно впевнені, що зараз на часі обговорювати події літа 2021 року?» - написала Третьякова кореспонденту «Судово-юридичної газети» у месенджері у відповідь на питання щодо подання заявок на реєстрацію торговельних марок «неякісні діти» та «якісні діти»

Наприкінці вересня 2020 року Головне слідче управління Державного бюро розслідувань зареєструвало кримінальне провадження за ч. 2 ст. 161 Кримінального кодексу у зв’язку зі скандальними висловлюваннями Галини Третьякової під час вебінару, який організувала Київська школа економіки. У вересні 2021 року Печерський райсуд міста Києва продовжив строк досудового розслідування у цьому кримінальному провадженні.

«…коли демографічно надаємо такі кошти, які використовуються сім`єю, і народження дитини відбувається не для того, щоб надати йому рівні права, освіту, а для того, щоб отримати матеріальну допомогу, то ми отримаємо, скажу жорстко, дітей дуже низької якості. Вони призводять до того, що теж сідають на публічні кошти», – заявила політик.

Слід зазначити, що у Реєстрі судових рішень відсутні будь-які інші документи стосовно цього провадження.

Пізніше сама Третьякова заявила, що проти неї ведеться проплачена кампанія.

«Термін – «якість дітей» – не мій. Те, що я його використовувала в публічній площині, я вибачаюся перед всіма українцями й тими, хто сприйняв так, що я якимось чином не хочу захищати українців. Термін не мій, його використовував Гері Беккер – нобелівський лауреат... Усі діти прекрасні, божий дар», – зазначила депутат.

Нет описания.

Автор: Ярослав Конощук

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Вікторія Кицюк
    Вікторія Кицюк
    суддя Солом'янського районного суду міста Києва
  • Олег Дзюба
    Олег Дзюба
    суддя Господарського суду Харківської області