Суд виніс рішення щодо підозрюваного в пособництві «ЛНР»

13:48, 31 серпня 2017
Апеляційний суд розглянув скаргу в кримінальному провадженні по Соловйову С. І., який підозрюється у сприянні діяльності терористичної організації «Луганська народна республіка».
Суд виніс рішення щодо підозрюваного в пособництві «ЛНР»
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

30 серпня 2017 колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Апеляційного суду міста Києва розглянула апеляційну скаргу, подану стороною захисту в інтересах підозрюваного Соловйова С. І., на рішення слідчого судді Печерського районного суду міста Києва від 20 липня 2017 року, яким задоволено клопотання старшого слідчого слідчого відділу Головного управління СБ України в місті Києві та Київській області та застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою відносно Соловйова С. І., терміном до 16 вересня 2017 року, повідомляє прес-служба Апеляційного суду.

За результатами апеляційного розгляду колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Апеляційного суду міста Києва постановила:

  • ухвалу слідчого судді Печерського районного суду міста Києва від 20 липня 2017 — залишити без змін;
  • апеляційну скаргу, подану стороною захисту в інтересах підозрюваного Соловйова С. І., — залишити без задоволення.

Нагадаємо, Соловйов С. І. підозрюється у сприянні діяльності терористичної організації «Луганська Народна Республіка», тобто в скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 258-3 (Створення терористичної групи чи терористичної організації) Кримінального кодексу України.

«Судово-юридична газета» повідомляла, що Суд виніс постанову щодо Ярослава Тарасенко, підозрюваного у вбивстві депутата Державної Думи Російської Федерації Дениса Вороненкова.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Уляна Братичак
    Уляна Братичак
    суддя Львівського окружного адміністративного суду
  • Юрій Скалозуб
    Юрій Скалозуб
    голова Чернігівського окружного адміністративного суду