ВРП передала до ВККС матеріали щодо відрядження суддів, розгляд яких не закінчено

17:09, 5 червня 2023
Відтепер рішення щодо відрядження судді до іншого суду того самого рівня і спеціалізації для здійснення правосуддя, а також щодо дострокового закінчення відрядження судді, ВРП буде ухвалювати на підставі подання ВККС.
ВРП передала до ВККС матеріали щодо відрядження суддів, розгляд яких не закінчено
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У зв’язку з відновленням повноважного складу Вищої кваліфікаційної комісії суддів України Вища рада правосуддя передала до Комісії 18 матеріалів про відрядження та 2 матеріали про дострокове закінчення відрядження суддів, які перебували на розгляді ВРП та розгляд яких не закінчено. Про це йдеться на офіційному сайті ВРП.

«У період відсутності повноважного складу Вищої кваліфікаційної комісії суддів України Вища рада правосуддя ухвалювала без рекомендації чи подання Комісії рішення, зокрема, про відрядження судді до іншого суду того самого рівня і спеціалізації та про дострокове закінчення відрядження судді.

Як відомо, 1 червня 2023 року ВРП призначила повноважний склад ВККСУ. Тож відтепер рішення щодо відрядження судді до іншого суду того самого рівня і спеціалізації для здійснення правосуддя, а також щодо дострокового закінчення відрядження судді, Вища рада правосуддя буде ухвалювати на підставі подання Вищої кваліфікаційної комісії суддів України», - повідомили у ВРП.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва