ВККС актуалізувала переліки питань анонімного тестування зі спеціалізації ВАКС для кваліфікаційного іспиту

16:58, 17 жовтня 2024
Оприлюднили переліки питань анонімного тестування зі спеціалізації Вищого антикорупційного суду та Апеляційної палати ВАКС.
ВККС актуалізувала переліки питань анонімного тестування зі спеціалізації ВАКС для кваліфікаційного іспиту
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Вища кваліфікаційна комісія суддів України повідомила, що було актуалізовано переліки питань анонімного тестування зі спеціалізації Вищого антикорупційного суду як суду першої інстанції та зі спеціалізації Апеляційної палати Вищого антикорупційного суду для проведення кваліфікаційного іспиту.

«У зв’язку з виявленням некоректного відображення варіантів відповідей у тестових завданнях з порядковими номерами 103, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 137, 150, 536, що містяться в оприлюднених на офіційному вебсайті Комісії переліках питань анонімного тестування зі спеціалізації Вищого антикорупційного суду як суду першої інстанції та зі спеціалізації Апеляційної палати Вищого антикорупційного суду, їх було актуалізовано», - заявили у ВККС.

З оновленими переліками можна ознайомитися нижче:

- перелік питань анонімного тестування зі спеціалізації Вищого антикорупційного суду як суду першої інстанції для проведення кваліфікаційного іспиту в межах кваліфікаційного оцінювання кандидатів на посади суддів;

- перелік питань анонімного тестування зі спеціалізації Апеляційної палати Вищого антикорупційного суду для проведення кваліфікаційного іспиту в межах кваліфікаційного оцінювання кандидатів на посади суддів.

Раніше було оприлюднено перелік тестових запитань для конкурсу до Вищого антикорупційного суду.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Світлана Старовойтова
    Світлана Старовойтова
    суддя Дніпровського районного суду міста Києва
  • Микола Шатерніков
    Микола Шатерніков
    суддя Господарського суду Харківської області