Запроваджував «рубльову зону» на Херсонщині: у колабораціонізмі підозрюється ексдиректор коледжу

11:30, 28 липня 2022
Він добровільно погодився на співпрацю із загарбниками та прийняв їхню пропозицію обійняти псевдопосаду «голови військово-цивільної адміністрації Бериславського адміністративного району».
Запроваджував «рубльову зону» на Херсонщині: у колабораціонізмі підозрюється ексдиректор коледжу
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

За процесуального керівництва Херсонської обласної прокуратури громадянину України, так званому "голові" ВЦА Бериславського району Херсонщини, ексдиректору коледжу заочно повідомлено про підозру у колабораційній діяльності. Про це повідомляє Офіс Генпрокурора.

За даними слідства, у травні 2022 року мешканець м. Берислав Херсонської області добровільно погодився на співпрацю із загарбниками та прийняв їхню пропозицію обійняти псевдопосаду "голови військово-цивільної адміністрації Бериславського адміністративного району". Наразі він активно виконує покладені на нього окупаційною владою функції, серед яких перехід суб’єктів господарювання району на російську систему реєстрації та оподаткування, а також запровадження "рублевої зони".

Підозрюваний є колишнім директором Бериславського фахового педагогічного коледжу імені В.Ф. Беньковського Херсонського державного університету. Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі Управління СБУ в Херсонській області. 

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

 

 

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Вадим Коротун
    Вадим Коротун
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді