Намагався продати автомобілі, ввезені для потреб ЗСУ: на Львівщині викрили керівника благодійного фонду

11:10, 23 серпня 2022
Керівник благодійного фонду налагодив механізм збуту легкових автомобілів, ввезених на територію України під виглядом гуманітарної допомоги.
Намагався продати автомобілі, ввезені для потреб ЗСУ: на Львівщині викрили керівника благодійного фонду
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

На Львівщині викрито керівника благодійного фонду під час спроби продажу автомобілів для потреб Збройних сил України. Про це повідомляє пресслужба Офісу Генпрокурора.

Так, за процесуального керівництва Червоноградської окружної прокуратури викрито та повідомлено про підозру мешканцю Львівщини у продажі гуманітарної допомоги, вчиненому у значному розмірі, під час воєнного стану (ч. 3 ст. 201-2 КК України).

«За даними слідства, керівник благодійного фонду на Львівщині налагодив механізм збуту легкових автомобілів, ввезених на територію України під виглядом гуманітарної допомоги. Автомобілі оформлялися на адресу фонду для потреб військовослужбовців ЗСУ. Однак фактично вони продавалися стороннім особам з метою власного збагачення.

Чоловіка затримано під час продажу трьох автівок на загальну суму понад пів мільйона грн. Також йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Встановлюється причетність інших осіб до вчинення даного злочину», — зазначили в ОГП.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Дмитро Татаринов
    Дмитро Татаринов
    суддя Запорізького окружного адміністративного суду
  • Ірина Соломко
    Ірина Соломко
    суддя Чернігівського окружного адміністративного суду