В Мелітополі окупанти погрожують позбавленням батьківських прав, якщо діти не підуть до школи

22:00, 26 серпня 2022
Вони спочатку роблять попередження, потім штрафують на 40 тисяч рублів, а потім погрожують, що будуть позбавляти батьківських прав, повідомив мер міста.
В Мелітополі окупанти погрожують позбавленням батьківських прав, якщо діти не підуть до школи
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Окупаційна влада у тимчасово окупованому Мелітополі Запорізької області примушує батьків відправляти своїх дітей до школи. У разі відмови загарбники погрожують позбавляти людей батьківських прав. Про це повідомляє мер міста Іван Федоров у Телеграм.

Він зазначає, що окупанти намагаються розпочати роботу шкіл в окупованому місті, проте розпочати її вони намагаються погрозами, а також тиском на батьків і вчителів.

"Вони спочатку роблять попередження, потім штрафують на 40 тисяч рублів, а потім погрожують, що будуть позбавляти батьківських прав за те, що вони не ходять до школи", - сказав Федоров.

Мер Мелітополя додав, що росіяни готові платити по 10 тисяч рублів батькам, які по своїй ініціативі приведуть дітей до школи.

Федоров зазначив, що окупанти роблять це не для того, аби організувати навчальний процес та надавати знання дітям, а для того, щоб промивати їм мізки своєю пропагандою і прикриватися їми як живим щитом.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Вікторія Кицюк
    Вікторія Кицюк
    суддя Солом'янського районного суду міста Києва
  • Олег Дзюба
    Олег Дзюба
    суддя Господарського суду Харківської області