На пшеничному полі у Данії зробили 80-метрову тінь літака «Мрія»: фото

20:39, 28 серпня 2022
Український скульптор створив на пшеничному полі 80-метрову тінь найбільшого літака у світі Ан-225, яку можна побачити з космосу.
На пшеничному полі у Данії зробили 80-метрову тінь літака «Мрія»: фото
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

В Данії скульптор Микита Зігура до Дня Незалежності України створив на пшеничному полі 80-метрову тінь найбільшого літака у світі Ан-225, яку можна побачити з космосу. Про це повідомляє Міністерство культури та інформаційної політики.

«Це символ перемоги України, символ перемоги життя над смертю. Так, на превеликий жаль, літак, яким ми пишаємося, був знищений загарбниками, але це не означає, що знищено наш дух та віру у власні сили! Ми все відбудуємо. І літак, звісно, теж», - розповів Зігура.

Поряд із «Мрією» він відтворив тіні безпілотного літального апарату та ворожого російського винищувача СУ-27 у реальному розмірі.

Як зазначили у МКІП, перша тінь означає те, що небо захищають герої України, а ворожий винищувач вказує на загрозу, яку жителі інших країн бачать лише у новинах.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Борис Продан
    Борис Продан
    суддя Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області
  • Дмитро Шмигельський
    Дмитро Шмигельський
    суддя Деснянського районного суду міста Києва