Записували у волонтери та водії: розкрили нову схему виїзду чоловіків за кордон

23:59, 6 вересня 2022
За 6 тисяч доларів ухилянти отримували документи псевдоволонтерів або другого водія у рейсовому автобусі міжнародних пасажирських перевезень.
Записували у волонтери та водії: розкрили нову схему виїзду чоловіків за кордон
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У Львівській області правоохоронці викрили чергову схему переправлення чоловіків призовного віку за кордон, передає Департамент стратегічних розслідувань Національної поліції України.

33-річний організатор за «кругленьку» суму грошей обіцяв чоловікам, які підлягають загальній мобілізації, потрапити до країн ЄС.

«Для цього чоловік зобов’язувався забезпечити клієнтів пакетом підроблених документів, які нібито надають право безперешкодного перетину кордону та організувати «зелений коридор» на кордоні. Усі деталі «подорожі» повідомлялись чоловікам за кілька годин до здійснення перетину», - йдеться в повідомленні.

Раніше ми писали, що на Черкащині затримано працівника військкомату, який вимагав від чоловіка 10 тисяч доларів за звільнення від військової служби.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Вікторія Кицюк
    Вікторія Кицюк
    суддя Солом'янського районного суду міста Києва
  • Олег Дзюба
    Олег Дзюба
    суддя Господарського суду Харківської області