Питання підготовки до парламентських виборів-2023 у «Слуги Народу» зараз відкладено – Шуляк

20:37, 22 вересня 2022
Шуляк висловила думку, що «всі політичні партії повинні зараз займатися якраз вирішенням проблем народу, а не підготовкою до виборчого процесу».
Питання підготовки до парламентських виборів-2023 у «Слуги Народу» зараз відкладено – Шуляк
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

В умовах війни всі політичні партії повинні займатися розв’язання проблем народу. Саме тому питання політики, підготовки до парламентських виборів-2023 у «Слуги Народу» зараз відкладені.

Про це розповіла в інтерв’ю НВ голова партії «Слуга Народу» Олена Шуляк.

«Мені дуже подобається фраза Володимира Зеленського, що зараз є одна єдина партія — це український народ. І, на мою думку, всі політичні партії повинні зараз займатися якраз вирішенням проблем народу, а не підготовкою до виборчого процесу», – переконана вона.

За словами Олени Шуляк, Національна рада громад, яка об’єднує всіх очільників регіональних осередків, дуже активна, і всі питання, які підіймаються на ній, якраз стосуються роботи безпосередньо з місцевими депутатами. Усі партійні офіси фактично перетворені на гуманітарні хаби, де ніде не використовують агітації, чи якісь речі, пов’язані з класичною політичною діяльністю. Вона повністю переформатована на інший лад, зазначає народна депутатка.

«Зараз ми активно на рівні партійних осередків долучаємося до процесу відновлення України. А вже коли будуть вибори — у всіх буде можливість розказати, хто що зробив, або не зробив. Люди дуже бачать, хто залишився разом з ними, хто працює в громадах і при чому не важливо де ця громада знаходиться: чи вона у прикордонній області, прикордонному містечку, чи це громада на заході України», – наголосила вона.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Закон про посилення мобілізації: військовий облік та інші зміни для українців за кордоном
Telegram канал Sud.ua
Закон про посилення мобілізації: військовий облік та інші зміни для українців за кордоном