У Києві перевірили якість води з-під крана: з’явились результати

07:05, 24 вересня 2022
За показниками радіаційної безпеки та всім іншими гігієнічними показниками вода відповідає нормативним вимогам чинних санітарно-епідеміологічних правил.
У Києві перевірили якість води з-під крана: з’явились результати
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У столиці провели якість води. Про це повідомила Київська міська державна адміністрація з посиланням на ПрАТ «АК «Київводоканал».

«У воєнний час у водоймища можуть потрапляти боєприпаси, залишки техніки, військове сміття, що може погіршувати якість поверхневих вод. Також під час війни споживачів турбує радіаційна безпека води», - повідомляє КМДА.

У Київводоканалі суворо контролюють якість води рік Дніпра та Десни, а також артезіанських свердловин. Фахівці лабораторій постійно відбирають проби у місцях водозаборів та на виході з очисних споруд, тому можуть вчасно виявити загрозу та оперативно зреагувати.

«Згідно з результатами лабораторних досліджень, якість води поверхневих джерел водопостачання та питної води у Києві за показниками радіаційної безпеки та всім іншими гігієнічними показниками відповідає нормативним вимогам чинних санітарно-епідеміологічних правил», - повідомили у КМДА.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Дмитро Татаринов
    Дмитро Татаринов
    суддя Запорізького окружного адміністративного суду
  • Ірина Соломко
    Ірина Соломко
    суддя Чернігівського окружного адміністративного суду