«Ми дуже любимо бавовну», — в СБУ прокоментували вибух на Кримському мосту

13:32, 27 жовтня 2022
В СБУ прокоментували «розслідування» вибуху на Кримському мосту.
«Ми дуже любимо бавовну», — в СБУ прокоментували вибух на Кримському мосту
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У «розслідуванні» причин вибуху на Кримському мосту російські силовики лише демонструють свій непрофесіоналізм, вважає в.о. глави СБУ Василь Малюк.

«Я про те псевдослідство, яке вони ведуть з приводу інциденту на Кримському мосту. У своєму «розслідуванні» вони дійшли того, що до підриву мосту нібито причетний мій колега по силовому блоку Кирило Буданов та Головне управління розвідки Міноборони загалом. Я запевняю, що це не так, - заявив Малюк під час інтерв'ю для «Інтерфакс-Україна». - І ми розуміємо, що росіяни взагалі далекі від реальності". 

А коли Малюка запитали, чи має Служба безпеки відношення до ліквідації прокремлівських колаборантів, які знаходяться на тимчасово окупованих територіях, то він лише зазначив, що «ми, українці, дуже любимо бавовну».

«Навіть у моєму кабінеті вона стоїть у вазі. Але хіба ми винні, що росіяни не вміють з нею поводитися правильно?» — пожартував керівник спецслужби. 

Та потім він все ж пояснив, що поки що не може розповісти деталі таких інцидентів, аби не наражати на небезпеку небайдужих патріотів. 

«Все свого часу — після перемоги докладно поговоримо», — додав Малюк. 

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій. 

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Вадим Коротун
    Вадим Коротун
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді