Уряд виділив ще понад 320 млн грн на створення та розширення нових підприємств у межах програми єРобота

20:33, 28 жовтня 2022
306 мільйонів із загальної суми буде виділено у вигляді безповоротних грантів для створення 47 нових переробних підприємств.
Уряд виділив ще понад 320 млн грн на створення та розширення нових підприємств у межах програми єРобота
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

В умовах війни та економічної кризи держава та Уряд беруть на себе ключову роль у створенні стимулів для економічного відновлення. На цьому наголосив прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час засідання Уряду 28 жовтня.

Він повідомив, що було виділено понад 320 млн грн на створення та розширення нових підприємств у межах програми єРобота.

«306 млн грн буде виділено у вигляді безповоротних грантів для створення 47 нових переробних підприємств. Ще майже 15 млн грн — для створення нових аграрних підприємств у сфері ягідництва та садівництва», — зазначив Шмигаль.

Як підкреслив прем’єр-міністр, аби підвищувати стійкість до наявних і майбутніх викликів, Україні потрібна сильна, стійка економіка та працюючий приватний сектор. Тому, за його словами, продовжуються програми пільгового кредитування, грантові програми, розвиток програми «інвестнянь», індустріальних парків, дерегуляція та податкові стимули.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Дмитро Татаринов
    Дмитро Татаринов
    суддя Запорізького окружного адміністративного суду
  • Ірина Соломко
    Ірина Соломко
    суддя Чернігівського окружного адміністративного суду