Кожен, хто допомагає Росії у війні, повинен разом із нею відповідати за наслідки, — Зеленський

08:52, 7 листопада 2022
Президент додав, що потрібно посилити тиск на іранський режим, а його співучасть в російському терорі повинна бути покарана.
Кожен, хто допомагає Росії у війні, повинен разом із нею відповідати за наслідки, — Зеленський
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Кожен, хто допомагає Росії подовжувати війну, повинен разом із нею відповідати за наслідки війни. Про це заявив Президент України Володимир Зеленський у вечірньому відеозверненні.

Глава держави додав, що потрібно посилити тиск на іранський режим, а його співучасть в російському терорі  повинна бути покарана. 

«І це питання ми винесемо не тільки на рівень наших традиційних партнерів. Увесь світ знатиме, що іранський режим допомагає Росії подовжувати війну, а отже, й подовжувати дію тих загроз для світу, які спровоковані російською війною», - наголосив Зеленський.

За його словами, якби не іранське постачання зброї агресору, ми б зараз були вже ближче до миру.

«А це означає ближче до повного подолання продовольчої кризи. Ближче до подолання кризи вартості життя. Ближче до стабілізації енергоринку. Ближче до надійного убезпечення від радіаційного шантажу, який Росія не полишає. Тому абсолютно кожен, хто допомагає Росії подовжувати цю війну, повинен разом із нею відповідати й за наслідки війни», - зазначив глава держави.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Борис Продан
    Борис Продан
    суддя Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області
  • Дмитро Шмигельський
    Дмитро Шмигельський
    суддя Деснянського районного суду міста Києва