Атомникам Запорізької АЕС підвищать посадові оклади на 50%

19:59, 7 листопада 2022
Виплата повних нарахованих сум буде здійснена чинному персоналу ЗАЕС одноразово у день звільнення станції від окупантів.
Атомникам Запорізької АЕС підвищать посадові оклади на 50%
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

НАЕК «Енергоатом» заявила, що на 50% підвищить посадові оклади всім атомникам Запорізької АЕС. Про це повідомляє пресслужба відомства.

«Українські атомники продовжують мужньо працювати в умовах окупації ворогом найбільшої в Європі – Запорізької АЕС. Попри тортури та шантаж, до яких вдаються рашисти, персонал станції залишається вірним Україні та навіть у найскладніших ситуаціях на своєму, енергетичному, фронті захищає українську ЗАЕС, яка й надалі працюватиме згідно з українським законодавством, в українській енергосистемі.

Енергоатом високо цінує всі зусилля працівників станції, які продовжують забезпечувати ядерну та радіаційну безпеку в умовах окупації та постійного тиску з боку загарбників, і далі підтримує кожного з них у цей надскладний час!» - зазначили в «Енергоатомі».

«Всім працівникам ВП ЗАЕС, які зберігають вірність країні, 10 квітня 2022 року були встановлені щомісячні надбавки в розмірі 20% від посадових окладів. Наразі сума нарахованих надбавок становить уже близько 500 млн грн і зберігається на спеціальному рахунку.

Виплата повних нарахованих сум буде здійснена чинному персоналу ВП ЗАЕС одноразово у день звільнення станції від окупантів», - додали в компанії.

З 1 січня 2023 року працівникам тимчасово окупованої ЗАЕС, котрі відмовилися підписувати контракти з фейковим АО «Эксплуатирующая организация Запорожской АЭС», яким керує Росатом, розмір цієї надбавки збільшать до 50%.

Спільне рішення про це 7 листопада підписали президент ДП «НАЕК «Енергоатом» Петро Котін та голова первинної профспілкової організації Енергоатома Олексій Лич.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Наталія Мричко
    Наталія Мричко
    суддя Львівського окружного адміністративного суду
  • Любов Маруліна
    Любов Маруліна
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва
  • Богдан Санін
    Богдан Санін
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва