Маямі стало партнерським містом одного із міст Київської області

11:54, 15 листопада 2022
Ірпінь став єдиним містом-партнером Маямі з усіх міст України.
Маямі стало партнерським містом одного із міст Київської області
Джерело фото: t.me/markushyn
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Ірпінь став єдиним партнерським містом Маямі з усіх міст України. Про це повідомив міський голова Ірпеня Олександр Маркушин.

«Від імені Ірпінської громади підписав угоду про побратимство з мером міста Маямі (Флорида, США) Френсісом Суаресом. Ірпінь став єдиним партнерським містом Маямі з усіх міст України. Під час зустрічі разом зі співзасновником Фонду відновлення Ірпеня Володимиром Карплюком обговорили подальшу співпрацю між містами, зокрема, можливу участь Маямі у відбудові Ірпеня», – зазначив Маркушин.

Вчора, 14 листопада, також відбувся завершальний етап безпрецедентної ініціативи – збору поліцейськими Маямі зброї для колег з Ірпеня.

«Акцію "Guns 4 Ukraine" шеф поліції Маямі Мануель Моралес та депутат міської ради Маямі Кен Рассел ініціювали у червні і зараз передали Ірпеню стрілецьку зброю. Від імені ірпінських поліцейських я подякував правоохоронцям з Маямі за такий жест на підтримку українців та їхньої безпеки», - зазначив міський голова.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Олександр Прилипчук
    Олександр Прилипчук
    суддя Сумського окружного адміністративного суду