Падіння ракет в Польщі: Зеленський просить долучити Україну до розслідування вибуху

08:34, 17 листопада 2022
Президент наполягає, щоб українські фахівці взяли участь у розслідуванні.
Падіння ракет в Польщі: Зеленський просить долучити Україну до розслідування вибуху
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Президент України Володимир Зеленський хоче, щоб українські фахівці взяли участь у розслідуванні падіння крилатої ракети на території Польщі. Про це глава держави сказав у зверненні.

«Одне з головних питань на Радбезі ООН – ситуація в Польщі, з'ясування всіх обставин того, як російська агресія перетнула польський кордон. Українська позиція дуже прозора – ми прагнемо встановити всі деталі, кожен факт. Саме тому ми потребуємо, щоб наші фахівці долучилися до роботи міжнародного слідства, і щоб ми отримали доступ до усіх наявних у партнерів даних і до місця вибуху», — зазначив Президент.

Зеленський підкреслив, що абсолютно вся інформація стосовно цього інциденту, яка є в України, була відкрита для партнерів ще в ніч, коли на території Польщі пролунав вибух.

Раніше ми писали, що 15 листопада стало відомо, що дві ракети впали в польському селі Пшеводув поблизу кордону з Україною.

Влада Польщі ухвалила рішення зібрати екстрені засідання Комітету уряду з нацбезпеки та оборони та Ради міністрів, а також підвищила боєздатність військ.

Також Анджей Дуда про падіння ракети: Немає жодних ознак того, що це була навмисна атака на Польщу.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Telegram канал Sud.ua
Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Головне про суд