Кличко анонсував відкриття головної ялинки у Києві, але є один нюанс

09:08, 28 листопада 2022
На локаціях не буде концертів та фастфудів.
Кличко анонсував відкриття головної ялинки у Києві, але є один нюанс
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Мер Києва Віталій Кличко повідомив, що у різних районах Києва встановлять новорічні ялинки, зокрема і на Софійській площі, масових заходів та концертних програм не буде. Про це він розповів в інтерв'ю РБК-Україна.

Він зазначив, що кожен день спілкується з українськими військовими, які хотіли б, щоб у столиці була ялинка, та їхні діти мали новорічний настрій.

«Ми розуміємо, що масові заходи заборонені в воєнний час. І їх не буде в жодному разі. Але скасовувати Новий рік та Різдво ніхто не збирається, і атмосфера Нового року повинна бути. Не можна дозволити Путіну вкрасти наше Різдво. Попри різні думки від різних сторін - потрібно чи не потрібно - ми звернулися до бізнесу, який погодився не за бюджетні гроші, а за свої приватні кошти встановити ялинки без новорічного пафосу», - сказав Кличко.

Мер зазначив, що у Києві буде кілька новорічних локацій в багатьох районах нашого міста, зокрема й на Софійській площі. На них будуть встановлені ялинки.

Раніше ми писали, що у Києві встановлюють першу новорічну ялинку.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Telegram канал Sud.ua
Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір