МОК хоче поставити під білим прапором представників армії вбивць та ґвалтівників, — Дмитро Кулеба

15:30, 30 січня 2023
Міністр закордонних справ нагадав, що більшість російських спортсменів є членами Центрального спортивного клубу російської армії, яка зараз вбиває українців.
МОК хоче поставити під білим прапором представників армії вбивць та ґвалтівників, — Дмитро Кулеба
Джерело фото radiosvoboda.org
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба відреагував на рішення МОК щодо можливого допуску росіян і білорусів до міжнародних спортивних змагань.

Зокрема, Кулеба зазначив, що більшість російських спортсменів є членами Центрального спортивного клубу російської армії.

Так, міністр закордонних справ нагадав, що на Олімпіаді в Токіо росіяни здобули 71 медаль. 45 спортсменів, які виграли медалі, є членами Центрального спортивного клубу російської армії.

«…Тієї самої армії, яка чинить звірства, вбиває, ґвалтує та грабує. Ось кого невіглас МОК хоче поставити під білим прапором, дозволяючи змагатися», – написав він у Twitter.

Нагадаємо, що 25 січня МОК заявив про те, що розглядає можливий допуск російських та білоруських спортсменів до міжнародних змагань на умовах нейтрального статусу і непричетності до підтримки російської агресії проти України.

Міністр молоді і спорту відреагував на це рішення повідомленням про те, що у разі допуску росіян і білорусів до міжнародних турнірів, Україна може бойкотувати Олімпіаду 2024.

Президент України так само висловився з цього приводу, запросивши голову МОК Томаса Баха в Бахмут.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Закон про посилення мобілізації: військовий облік та інші зміни для українців за кордоном
Telegram канал Sud.ua
Закон про посилення мобілізації: військовий облік та інші зміни для українців за кордоном
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Павло Григорович
    Павло Григорович
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва