Загибель військового на кордоні з Білоруссю: з'явилися перші деталі розслідування

00:00, 24 березня 2023
ДБР повідомило деталі розслідування загибелі військового на кордоні з Білоруссю.
Загибель військового на кордоні з Білоруссю: з'явилися перші деталі розслідування
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Державне бюро розслідувань проводить слідство через загибель військового ЗСУ у Волинській області на кордоні з Білоруссю. Він разом з побратимами відкрив вогонь по невідомих за наказом командира. Про це повідомляє hromadske.ua.

«Військовослужбовці за командою командира відкрили вогонь на ураження після повідомлення про появу невідомих осіб поблизу лінії кордону України з Білоруссю», - зазначив директор територіального управління ДБР у Львові Руслан Ляшко.

Унаслідок цього було поранено одного з військових, який під час транспортування помер.

Слідство також наразі встановило, що інцидент стався 25 лютого приблизно о 02:00 поблизу села Тур Ковельського району Волинської області.

У ДБР зазначили, що вже допитали всіх свідків, розслідування триває. Наразі призначені експертизи, результати яких допоможуть установити обставини події. Більше деталей щодо розслідування загибелі бійця у Бюро не розголошують, посилаючись на таємницю слідства.

«Інша інформація містить таємницю досудового розслідування, і з метою забезпечення інтересів слідства доступ до такої інформації є обмеженим», — йдеться у відповіді.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій. 

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Вадим Коротун
    Вадим Коротун
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді