Справа про викрадення російського літака: суд залишив під вартою Романа Червінського

17:17, 15 травня 2023
Засідання суду відбулося у закритому режимі – журналістів та вільних слухачів на нього не допустили.
Справа про викрадення російського літака: суд залишив під вартою Романа Червінського
Фото: zaxid.net
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Київський апеляцій суд залишив під вартою колишнього розвідника Романа Червінського, який підозрюється у перевищенні влади через операцію з викрадення російського літака, яка завершилась обстрілом аеродрому, передає УП.

Зазначається, що суд вирішив проводити засідання в закритому режимі, не допустивши на нього журналістів і вільних слухачів. Прокурор пояснив це тим, що в справі є інформація про армію та воєнні операції.

«Адвокатка також розповіла, що під час засідання захист просив скасувати арешт, посилаючись на відсутність ризиків, той факт, що з початком повномасштабної війни Червінський добровільно мобілізувався, має на утриманні 3 неповнолітніх дітей, дружину і матір. Підозра, на думку адвокатів, є необгрунтованою.

Народний депутат від «Європейської солідарності» Володимир Ар'єв хотів взяти ексрозвідника на поруки, однак суд відмовив йому», - сказано у повідомленні.

Як писала «Судово-юридична газета», 25 квітня правоохоронці затримали колишнього виконувача обов’язків командира однієї із частин Сил спецоперації Романа Червінського.

Згодом ексрозвідника Романа Червінського заарештували на два місяці.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій. 

 

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Вадим Коротун
    Вадим Коротун
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді