Суд змінив запобіжний захід депутатці Київради, дочці нардепа Ярині Ар’євій, яка підозрюється у ДТП

16:01, 19 червня 2023
Депутатці змінили запобіжний захід з нічного на цілодобовий домашній арешт з браслетом.
Суд змінив запобіжний захід депутатці Київради, дочці нардепа Ярині Ар’євій, яка підозрюється у ДТП
Фото: Ярина Ар'єва/Фейсбук
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У понеділок, 19 червня, Київський апеляційний суд, розглянувши апеляційну скаргу столичної прокуратури, змінив запобіжний захід підозрюваній у скоєнні ДТП депутатці Київради, дочці народного депутата від ЄС Володимира Ар'єва Ярині Ар’євій. Про це повідомляє Київська міська прокуратура. 

Суд частково задовольнив апеляційну скаргу прокуратури, скасував рішення суду першої інстанції та ухвалив нове, застосувавши до підозрюваної запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту з носінням електронного засобу контролю.
 
На підозрювану також покладено обов’язки: не відлучатися з місця проживання без дозволу слідчого, прокурора або суду, повідомляти слідчого, прокурора або суд про зміну місця проживання, здати на зберігання паспорт для виїзду за кордон. Строк дії ухвали – до 22 липня 2023 року.
 
Нагадаємо, вказана громадянка підозрюється у вчиненні ДТП з тяжкими наслідками у стані наркотичного сп’яніння, що сталася 27 листопада 2022 року у м. Києві (ч. 2 ст. 286-1 КК України).
 
23 травня Шевченківський районний суд м. Києва обрав підозрюваній запобіжний захід у вигляді домашнього арешту у період часу з 20:00 до 06:00 строком на 2 місяці. Прокуратура його оскаржила.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій. 

 

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Володимир Бондарчук
    Володимир Бондарчук
    суддя Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області
  • Ілля Марущак
    Ілля Марущак
    суддя Господарського суду Чернівецької області