У Міноборони візьмуться за несправедливість з бойовими виплатами військовим

14:20, 19 листопада 2023
Заступник міністра оборони розповів, що відомо про випадки, коли бойові виплати отримують особи, чия робота не має нічого спільного із перебуванням у зоні бойових дій.
У Міноборони візьмуться за несправедливість з бойовими виплатами військовим
Джерело фото: Віталій Солоний / АрміяInform
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У Міноборони розповіли, що відомо про випадки, коли бойові виплати отримують особи, чия робота не має нічого спільного з перебуванням в зоні бойових дій, є навіть окремі люди, які вдають службу на передовій, навідуючись туди ненадовго та епізодично

Про це повідомив заступник міністра оборони Юрій Джигир.

«Виплати за ризик життям отримують працівники, чия робота не має нічого спільного з перебуванням в зоні бойових дій, є навіть окремі люди, які вдають службу на передовій, навідуючись туди ненадовго та епізодично», - розповів Юрій Джигир.

Такі вчинки, за його словами, є значно небезпечнішими, ніж просто неефективне або нецільове використання коштів. Вони руйнують базову конструкцію в соціальному договорі нашої держави, зазначив він.

«Справедливість цих виплат має бути беззаперечною. І Міністерство оборони буде захищати їх від дискредитації. Бо це більше, ніж гроші. Відчуття залізної солідарності довкола винятковості бійців, які виконують бойові завдання – це те, над чим і треба будувати наш залізний купол», - наголосив Юрій Джигир.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва