Закарпатський перевізник намагався провивезти до ЄС сигарети та марихуану

17:50, 23 листопада 2023
Закарпатські митники знайшли тайники з сигаретами та наркотиками, які прямували з України до Євросоюзу.
Закарпатський перевізник намагався провивезти до ЄС сигарети та марихуану
Джерело фото: podiji.ko.net.ua
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Сьогодні вночі, 23 листопада, на митному посту «Тиса» на кордоні з Угорщиною митники за допомогою сканера для перевірки транспортного засобу викрили порушення закарпатського перевізника та знайшли тайники з сигаретами та наркотиками. Про це повідомляє Державна митна служба України.

Під час митного огляду водій стверджував про чесні наміри щодо експорту вантажу з України до Євросоюзу. Однак митники помітили пошкоджену заводську обшивку водійського салону. Після направлення машини на сканування було виявлено кілька тайників, де приховувалися сигарети різних марок з українським акцизом та приблизно 10 пакунків із субстанцією, подібною до марихуани.

Зараз триває процес перевірки та вилучення прихованих сигарет, а порушення буде задокументовано згідно зі статтею 483 Митного кодексу України. Додатково, повідомлення про можливе кримінальне правопорушення згідно зі статтею 305 Кримінального кодексу України буде направлено до правоохоронних органів.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

 

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України